https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
SKY AIR BLUEVOLUTION ALPHA SERIES RZAG-MV1/MY1

SKY AIR BLUEVOLUTION ALPHA SERIES RZAG-MV1/MY1

  • RZAG –МV1/MY1 - Највисока ефикасност, енергетска класа до A ++,  и во режим на ладење и во режим на греење – компресорот нуди значителни подобрувања во ефикасноста

  • Достапни капацитети: 6.80 KW, 9.50 KW,  12.1 KW,  13.4 KW

  • Изборот за производ R-32, го намалува влијанието врз животната средина со 68% во однос на R-410A, директно води кон помала потрошувачка на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност и помало полнење со фреон

  • Загарантирана работата во режимот на греење и ладење до -20 °C

  • Максимална должина на цевки 80m

  • Заменете ги постојните системи со нова R32 технологија, без потреба да ги замените цевките
  • Се користи за пар, двојни, тројни апликации

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2020. All Rights Reserved.