https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
SKY AIR BLUEVOLUTION MINI ALPHA SERIES RZAG-A

SKY AIR BLUEVOLUTION MINI ALPHA SERIES RZAG-A

  • RZAG-A - Највисока ефикасност, енергетска класа до A ++,  и во режим на ладење и во режим на греење – компресорот нуди значителни подобрувања во ефикасноста

     

  • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW, 6 KW

  • Изборот за производ R-32, го намалува влијанието врз животната средина со 68% во однос на R-410A, директно води кон помала потрошувачка на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност и помало полнење со фреон

  • RZAG-A единиците се погодни и за техничко ладење

  • Загарантира работа и во режимот на греење и во режим на ладење до -20° C

  • Максимална должина на цевки до 50m

  • Се користи за пар апликации

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2022. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.