https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Референци

Нашата референтна листа е доказ за нашиот професионален пристап до клиентите, и нашиот професионален однос од започнувањето па се до завршувањето на договорените проекти. Погледнете ја нашата референтна листа, таа многу повеќе ќе ви го докаже тоа...

Реализирани Проекти - ( Паксон & Daikin Референтна Листа)

Daikin лидер во светот за климатизација и греење!

ЕЛЕМ- зграда од јавен карактер

Нова модерна деловна зграда целосно климатизирана со DAIKIN.
Целата зграда е климатизирана со DAIKIN VRV IV систем, најголем дел со КОМПЛЕТНО-рамни касети внатрешни единици.

ПЕТ ЦЕНТАР - зграда од јавен карактер

Комбинација на VRV систем (со внатрешни високоѕидни и скриени тавански единици) и Sky Air единици за дополнителен систем за ладење за неколку технички простории во новиот ПЕТ Центар.

АВИЦЕНА ДИЈАГНОСТИКА - деловен објект

Намалување на трошоците за електрична енергија со имплементирање на VRV систем. Направена е комбинација на различни внатрешни VRV единици: касетни, парапетни, скриeни парапетни единици.

ДЕТОИЛ - деловно административен објект

Спој на модерна градба со Daikin опрема.
Комбинација на VRV системи со внатрешни стилски касетни единици, касетни единици со кружен проток на воздух, скриени тавански единици. Единици кои се многу тивки и пријатни.

КОРЕА АУТО ТРЕЈД - изложбен салон

Инсталација на климатизација со различна Daikin опрема за различни делови од објектот, Daikin Altherma топлински пумпи, VRV, Мулти - сплит и сплит системи.

JAGUAR И LAND ROVER - изложбен салон

Греење и ладење со уникатна патентирана технологија VRV.
Комбинирање на стилски внатрешни касетни единици со кружен проток на воздух и комплетно рамни касетни единици на VRV системи.

ВИП НЕГОТИНО - изложбен салон

Модерен и стилски изглед на просторот со Daikin. Новиот салон освен по удобноста и модерниот ентериер, ќе биде препознатлив и по Sky Air стилските внатрешни касетни единици на брендот Daikin.

PERDORMIRE- изложбен салон

Прилагодено решение за примарно ладење и греење. Инсталација на различна Daikin опрема за климатизација, Sky Air систем со внатрешни касетни единици со кружен проток на воздух, сплит и мулти сплит систем.

ЕТНО СЕЛО - хотел

Примена на модерна технологија во традиционална градба. Високо енергетски-ефикасен систем со топлински пумпи Daikin Altherma за греење и ладење на традиционалните куќи во Етно комплекс “Македонско село”.

ИЛИНДЕН- хотел

Уникатен стил во комбинација со современо технолошко решение на Daikin.
Комбинација на различни системи за поголемо искористување и заштеда на енергијата, VRV систем и Daikin Altherma.

НЕГОРСКИ БАЊИ - хотел

Eксклузивноста на Негорски Бањи во комбинација со Daikin опрема. Комплетна инсталација за греење со фенкојлери и топлинска пумпа Daikin Altherma и Daikin инвертерски чилер.

ТИНЕКС - дистрибутивен центар

Висок енергетски ефикасен систем за греење и ладење на Новиот дистрибутивен центар.
Комбинација на VRV систем и Daikin Altherma за греење и ладење на различни области од истиот објект.

НАШИ КЛИЕНТИ:

Тинекс
Детоил
Авицена
avicena dijagnostika
Кореа Ауто трејд
Кореа Ауто трејд
Jaguar и Land Rover
Негорски Бањи
makedonsko selo
VuleKom
ITGMA
QUEEN-HOTEL
PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.