https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Запознајте се со Новата Sky Air A-серија на Daikin, со ултра-ефикасна патентирана Bluevolution R-32 технологија!

Компатибилноста со Daikin онлајн контролерот, ја прави Sky Air серијата достапна за управување преку таблет или мобилен уред. Системот овозможува интуитивна контрола за крајните корисници, реaлни промени направени на лице место и од оддалечена локација. 

 Sky Air A-серијата нуди тивка работа, со Alpha единицата ја постигнува својата совршеност -  тивко работење на 46dB (A).

Со Sky Air Alpha, Advance и Active-серијата, се овозможува лесна и брза инсталација, супериорна енергетска ефикасност, како и намалување на трошоците за крајните корисници.

 Одликувајќи се со докажаните придобивки од Daikin Variable Refrigerant Technology (VRT), Sky Air A-серија автоматски ја прилагодува температурата на разладното средство за да ја задоволи потребната побарувачка. VRT ја подобрува енергетската ефикасност на системот, и гарантира дека системот секогаш работи со оптимална ефикасност. 

Комбинирајте, различни внатрешни стилски единици: плафонски, касетни единици со кружен проток на воздух, комплетно рамни касетни единици, каналски единици, парапетни единици. 


    

Идеална серија за примена за во мали и средни комерцијални апликации, вклучувајќи ресторани, продавници и мали канцеларии.

 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.