https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Со субвенциите на град Скопје обезбедете се со нов Даикин инвертер клима уред

Искористете ги субвенциите на град Скопје за набавка на нов DAIKIN инвертер клима уред.

Во период од 13.02 - 25.02.2019, Паксон нуди 10% попуст на Daikin климатизери од следниве серии:

* Важи само за град Скопје 

Повеќе за субвенциите прочитајте на:

Официјалниот портал на град Скопје 

 Услови за субвенции за инвертери во град Скопје

 

 

 

 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.