https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

ПАКСОН - Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА

Зошто да го одберете ПАКСОН, Home Comfort Expert Partner на Daikin?

Програмата Daikin Home Comfort Expert, оддава вредност на градење на долготрајни односи со потрошувачите, врз основа на доверба и кредибилитет.

Кога купувате Daikin производи, побарајте го логото на Home Comfort Expert. Daikin гарантира дека со избирање на нивните специјално избрани експерти ќе добиете:

  1. Најдобар совет за производите и нивните карактеристики
  2. Стручна инсталација и одржување на Daikin производи
  3. Најдобра гаранција и постгарантна услуга
  4. Најдобри понуди и цени кои другите Daikin претставници не можат да ги понудат

Ние, Паксон, како HCE партнери на Daikin, се трудиме да обезбедиме максимум ниво на услуга и поддршка, прилагодена на потребите на крајниот клиент. Овој сертификат е уште еден доказ за нашето долгогодишно искуство со производите и целата технологија на Daikin.

Обучени професионалци 

Еден од строгите услови за Daikin Home Comfort Expert e учествo во континуирани обуки. Со посебни обуки и поддршка, обезбедени од Даикин, може да Ви понудиме ексклузивна услуга и персонализирана помош. Затоа не грижете се, вие сте на најдоброто можно место, кога станува збор за избор на решение за греење, ладење, климатизација и вентилација.

 Изложбен салон Daikin

Нашите производи може да ги погледнете во изложбениот салон на ул. Загребска бр.28в, лок. 04 Скопје (Тел. +389 2 3109 998 | 76 360 654 ), каде што нашите колеги-експерти можат да Ви помогнат да го одберете вистинскиот производ.

 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.