https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Немате простор за 2,3,4,5 надворешни единици - ПАКСОН ИМА СОВРШЕНО РЕШЕНИЕ DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ

ПАКСОН & DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ СИСТЕМ СО R32 ЕКОЛОШКИ ФРЕОН

Dikin мулти сплит - Ви овозможува да вградите високо енергетски ефикасен систем за климатизација во повеќе простории, со поврзување до 5 внатрешни единици на една надворешна единица.

 Надворешните модели од мулти сплит се со висока енергетска класа и се моќни за да поврзат до 5 внатрешни индивидуално контролирани единици, кои се движат од од 1,5 kW до 7 kW.

Споредба Daikin сплит & Daikin мулти сплит систем

Различни типови на внатрешни единици и за ладење и за греење: клиентите можат да изберат високоѕидни единици, парапетни, скриени тавански модели, кои ќе одговарат на големината на секоја просторија, а притоа ќе обезбедат совршен комфор. Елегантни и ефикасни, врвните модели Daikin Emura и Daikin Stylish, се совршено надополнување на генијалниот Daikin инвертер мулти сплит систем. 

Побарајте понуда во ПАКСОН-DAIKIN HOME COMFORT EXPERT!  

 

 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.