https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Најновиот Daikin прочистувач на воздух MC55W со моќната Streamer технологија

Со извонредни предности, Daikin прочистувачот на воздух нека биде Вашиот правилен избор за справување со моменталното загадување на воздухот.

Што е она што ги прави Daikin прочистувачите на воздухот толку ефикасни?

Тоа е најнапредната технологија за филтрирање на воздух применета на оваа категорија на производи. Филтерот има проценет век на траење од 10 години.

5 ПРИЧИНИ ЗАШТО ТРЕБА ВЕДНАШ ДА КУПИТЕ ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ DAIKIN MC55W ЗА ДА ГО ЗАШТИТИТЕ ЗДРАВЈЕТО НА ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО?

1. Чист воздух благодарение на активно празнење на јони и flash streamer технологија
2.ХЕПА филтер - Со високи перформанси за фаќање на ситни честички прашина па дури и PM 2.5 честички (електростатскиот HEPA филтер е достапен само на Daikin производите за прочистување на воздух)
3. Моќно вшмукување и тивок режим на работа
4.Филтерот за дезодорирање апсорбира и распаѓа мирис
5. Нов модерен и компактен дизајн  

Ecarf sertifikat za alergii

Прочистувачот на воздух Daikin MC55W  е сертифициран за алергии од ECARF (European Centre for Allergy  Research Fondation). ECARF e фондација - сертификат за поголема сигурност, независно сертификациско тело од 15 научници и техничари, кои развиваат специјални критериуми за да се отцени дадена група на производи). Валидноста на сертификатот за прочистувачот MC55W може да ја проверите на следниот линк: https://ecarf-siegel.org/en/products/mc55wvm/


УНИКАТНАТА STREAMER ТЕХНОЛОГИЈА НА ДАИКИН 

Testiranje na procistuvaci

1. Streamer единицата, технологија на плазма-празнење со голема моќност, ги распаѓа штетните материи (Супстанции кои вклучуваат: вируси, бактерии, полен, спори на мувла) во внатрешноста на единица. Овие материи се заробени на ХЕПА филтерот или се апсорбирани во филтерот за дезодорирање.
2. Единицата за генерирање на активни плазма јони обезбедува дополнително прочистување на просторот, со додавање на елементи за прочистување на исчистениот воздух. Овие елементи можат да помогнат во дезодорирање на замирисани завеси и теписи.


ЕЛЕКТРОСТАТСКИ ХЕПА ФИЛТЕР VS. НЕ-ЕЛЕКТРОСТАТСКИ ХЕПА ФИЛТЕР 

Филтерот има проценет век на траење од 10 години.

Elektrostatski filter na procistuvac mc55w

Отстранува 99,97% од ситните честички од 0,3 μm
• Самото филтерско влакно се полни со статички електрицитет и ефикасно собира честички
• Не се запушува лесно, па оттука и помалку губење на притисок

ХЕПА филтер со високи перформанси за фаќање и на најмалите честички прашина. Филтерот ефикасно собира прашина со електростатски сили. Не е склон на запушување во споредба со неелектростатските ХЕПА филтри. Затоа, поголема количина на воздух може да помине низ филтерот.


CLASH CYCLE CLEAN

CLASH

Филтерот за собирање прашина ги фаќа штетните лебдечки материи и Daikin Streamer ги распаѓа со оксидација.

CYCLE

Филтерот за дезодорирање апсорбира и распаѓа мирис. Благодарение на регенерацијата на капацитетот за апсорпција, се одржува капацитетот за дезодорирање. Нема потреба да го менувате филтерот за дезодорирање, за разлика од прочистувачите на воздухот со филтри со активен јаглен.

CLEAN

Ги отстранува бактериите од филтерот за собирање прашина. 


 DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ MC55W 

 

Прочистувачот на воздух Daikin MC55W, со брзина на проток на воздух од 330 m3/h, и високо чувствителен сензор за прашина, има можност да разликува честички на прашина почнувајќи од PM 2.5 и како резултат на тоа да реагира.
Карактеристики:
• Применлива површинa: 41m2
• Сензори: за прашина, за дезодоризирање на мириси, за PM 2.5
• Димензии (вxшxд): 500 x 270 x 270 mm
• Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
• Тежина:6,8kg
• Тивок мод на работа до 19dBa 


DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ СО НАВЛАЖНУВАЧ MCK55W

Procistuvac na vozduh so navlaznuvac 

Прочистувачот на воздухот Daikin MCK55W со вградена функција за навлажнување, се издвојува по својот оригинален дизајн и уникатен стил. Обезбедува чист воздух, без прашина, бактерии, вируси и алергени.
Карактеристики:
• Применлива површинa: 41m2
• Сензори: за прашина, за навлажнување, за дезодоризирање на мириси, за PM 2.5
• Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm
• Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
• Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m 3/h
• Тежина:9,5 kg
• Тивок мод на работа - 19dBa за прочистување на воздухот
• Тивок мода на работа - 25dBa за навлажнување на воздухот

 

Повеќе информации прочитајте во брошурите,

за Daikin MC55W ПРОЧИСТУВАЧ  procistuvac mc55w tehnicki karakteristiki

за Daikin MC55W ПРОЧИСТУВАЧ СО НАВЛАЖНУВАЧ  procistuvac so navlaznuvac mck55w tehnicki karakteristiki

 

 

 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.