https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHBX-D6V

DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHBX-D6V

  • Топлотната пумпа- високоѕидна внатрешна единица, опција греење и ладење
  • Работи на принцип воздух-вода, се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода
  • Вклучувајќи ги сите хидраулични компненти, нема потреба од други компненти
  • PCB таблата и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна, за полесен пристап
  • Компактните димензии овозможуваат инсталација на мали места, затоа што скоро и да нема потреба од страничен простор
  • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со секој внатрешен ентериер
  • Работи и на -25°C  

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.