https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHVH-D6V/D6VG

DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHVH-D6V/D6VG

  • Топлотната пумпа- внатрешна единица работи на принцип воздух-вода, се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода
  • Парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l
  • Мала зафатнина при инсталација од 0,37m2
  • Може да се избере вграден резервен грејач од 6 kW или 9 kW 
  • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци  
  • Работи и на -25°C  

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.