https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION ERGA-DV

DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION ERGA-DV

  • Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma со R32 еколошки фреон
  • Достапни капацитети: 4kw, 6kw, 8kw
  • Сезонска ефикасност до А+++
  • Сезонска ефикасност на греење, со COP до  5,1 (7°C / 35°C)
  • Ефикасност на санитарна топла вода со COP до 3,3 (EN16147)
  • Единиците на Daikin се погодни за сите климатски услови, дури и кога се подложни на тешки зимски услови со работен опсег до -25°C.

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.