https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 EABH-D6V/D9W BLUEVOLUTION R-32

DAIKIN ALTHERMA 3 EABH-D6V/D9W BLUEVOLUTION R-32

 • Средно температурна топлинска пумпа
 • Достапни капацитети од оваа серија се: Daikin Altherma 11kw, 14kw, 16kw.
 • Внатрешна високоѕидна единица: EABH16D6V/D9W, се комбинира со надворешна единица: EPGA11DV, EPGA14DV, EPGA16DV
 • Oпција: само греење
 • Работи на принцип воздух-вода
 • Еколошки фреон R32
 • 60°C температура на излезна вода
 • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со секој внатрешен ентериер
 • Работи и на -28°C
 • Интегрирани резервни-back up грејачи, од 6kw или 9kw
 • Вграден комуникациски интерфејс, кога свети плаво, системот функционира совршено, доколку свети со црвена боја, тоа значи дека се појавува грешка
 • 3 години гаранција

Погледнете целосна техничка спецификација  Daikin Altherma 3 visokozidna edinica greenje

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.