https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 EAVX-D6V/D9W BLUEVOLUTION R-32

DAIKIN ALTHERMA 3 EAVX-D6V/D9W BLUEVOLUTION R-32

 • Средно температурна топлинска пумпа
 • Достапни капацитети од оваа серија се: Daikin Altherma 11kw, 14kw, 16kw
 • Внатрешна парапетна единица: EAVX16S18D6V(G)/D9W(G), EAVX16S23D6V(G)/D9W(G) се комбинира со надворешна единица: EPGA11DV, EPGA14DV, EPGA16DV
 • Oпција: греење, ладење и санитарна топла вода
 • Работи на принцип воздух-вода
 • Еколошки фреон R32
 • 60°C температура на излезна вода
 • Елегантниот изглед на единицата се вклопува со секој внатрешен ентериер
 • Работи и на -28°C
 • Интегрирани резервни-back up грејачи, од 6kw или 9kw
 • Интегриран бојлер од 180l или 230l
 • Вграден комуникациски интерфејс, кога свети плаво, системот функционира совршено, доколку свети со црвена боја, тоа значи дека се појавува грешка
 • 3 години гаранција

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin Altherma 3, greenje ladenje i sanitarna topla voda

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.