https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA EHBH-CB

DAIKIN ALTHERMA EHBH-CB

  • Топлотната пумпа работи на принцип воздух-вода
  • Високоѕидна внатрешната единица
  • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци  
  • Може да се комбинира со бојлер за санитарна топла вода
  • Работи и на -25°C

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.