https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA EKHBRD-ADV1

DAIKIN ALTHERMA EKHBRD-ADV1

  • Енергетски ефикасен систем за греење, на принцип воздух-вода топлинска пумпа
  • Достапни капацитети до 16kW
  • Примена: Темературата на водата може да постигне до 80°C без електричен грејач
  • Лесна замена на постоечкиот котел, без промена на постоечката инсталација
  • Може да се комбиниран со радијатори
  • Инвертeр scroll компресор

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.