https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ FTX-KN

DAIKIN СПЛИТ FTX-KN

  • Инвертер клима уред, високоѕидна единица
  • Енергетска класа (ладење/греење): A+/A+
  • Достапни капацитети: 2,5 kW
  • Фреон: R410A
  • Мод за одвлажнување
  • Автоматско вертикално нишање -проток на воздух
  • Мод за заштеда на енергијата
  • Тајмер: 24-часовен тајмер
  • Онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет
  • Фотокаталитичен титаниум апатитски филтер за прочистување на воздух

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin klima ured Comfora ladenje i greenje

Слични продукти

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.