https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ PERFERA FTXM-R

DAIKIN СПЛИТ PERFERA FTXM-R

  • Сезонска ефикасност А+++ и за греење и за ладење

  • Капацитети: 2 kW, 2.5 kW, 3.5 kW, 4.2 kW, 5.0 kW, 6.0 kW, 7.0 kW

  • Heat boost (побрзо загревање). Поставената температура се постигнува за 14% побрзо во споредба со стандардна опција

  • Flash Streamer технологија за прочистување на воздух

  • Сребрен отстранувач на алергени и филтер за прочистување на воздуx: алергени како полен и честички од прав

  • Филтер за дезодорирање – титаниум апатит, овозможува распаѓање на миризби како чад од цигари, домашни миленици

  • Гласовна контрола преку Amazon Alexa и Google Assistant

  • Многу тивок звук до 19 dBA

  • 3-D проток на воздух, струење на воздухот хоризонтално-вертикално, за да циркулира воздухот до сите агли во просторијата

  • Сензор за детекција на движење со 2 области (2-D): протокот на воздух се насочува во зона, каде што не се наоѓаат луѓе во моментот

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin parapeten klima ured FVXM-F

You may also be interested in these products

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.