https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ BLUEVOLUTION 2MXM-M9

DAIKIN МУЛТИ СПЛИТ BLUEVOLUTION 2MXM-M9

  • Модел: 2MXM50M9 (мулти сплит со 2 единици)
  • Сезонска ефикасност: A+++ за ладење (SEER) и А++ за греење (SCOP/A)
  • Номинален капацитет: 5.0 kw (ладење) / 5.6 kw (греење)
  • До 2 внатрешни единици може да се поврзат на една даикин мулти надворешна единица
  • Сите климaтизери може да се контролираат поединечно и не треба да се инсталираат во иста просторија или во исто време. Тие работат истовремено во истиот режим на работа, греење или ладење
  • Можност за поврзување на различни типови инвертери (високоѕидни, парапетни, плафонски, касетни единица за дување во сите насоки, скриени тавански единици) со различни капацитети
  • Надворешнатa единица е опремена со SWING компресор, познат по својот низок шум и висока енергетска ефикасност

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin multi split so R32

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.