https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ MC55W

DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ MC55W

 • Прочистувачот на воздух MC55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на јонизирачкото плазма празнење и технологијата  - Flash Streamer

 • Моќно прочистување на воздухот со DAIKIN STREAMER технологија

 • Електростатски HEPA филтер

 • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за дезодорирање)

 • Отстранување на PM честички 2.5

 • Отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непијатни миризби

 • Применлива површинa: 41m2

 • Димензии (вxшxд): 500 x 270 x 270 mm

 • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h

 • Тежина: 6,8kg

 • Тивок мод на работа до 19dBa

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.