https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ И НАВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ MCK75J

DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ И НАВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ MCK75J

 • Прочистување и навлажнување на воздухот во еден уред

 • Прочистувачот на воздух MC55W, со елегантен и компактен дизајн, гарантира чист воздух благодарение на јонизираното празнење во плазмата и технологијата Flash Streamer

 • Моќно прочистување на воздухот со DAIKIN STREAMER технологија

 • Електростатски HEPA филтер

 • Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за дезодорирање)

 • Отстранување на PM 2.5

 • отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непијатни миризби

 • Применлива површинa: 41m2

 • Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm

 • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h

 • Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m3/h

 • Тежина: 9,5 kg

 • Тивок мод на работа - 19dBa  за прочистување на воздухот

 • Тивок мода на работа - 25dBa за навлажнување на воздухот

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.