https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION ADEA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION ADEA-A

 • ADEA-A -каналска единица, која може да се комбинира со надворешните единици ARXM-N9, AZAS-MV1/MY1
 • Достапни капацитети: 6.80 KW, 9.50 KW, 12.10 KW

 • Идеално решение за мали бизниси и продавници

 • Најтенка единица, само 245 mm (вградена висина од 300 mm)

 • Ниско ниво на звук при работа до 25 sdBA

 • Среден надворешен статички притисок до 150Pa го олеснува користењето флексибилни канали со различна должина

 • Можноста за промена на ESP преку жичен далечински управувач

 • Дискретно сокриенa во плафонот:  видливи се решетките за дување

 • Опционално дотур на свеж воздух

 • Стандардна вградена пумпа за дренажа од 625 mm ја зголемува флексибилноста и брзина на инсталација

 • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

You may also be interested in these products

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.