https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FAA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FAA-A

  • FAA-A – Sky Air високоѕидна единица, може да се комбинира со надворешните единици од Alpha серијата RZAG-NV1 / NY1 и RZAG-MV1/MY1,   Advance серијата RZASG-MV1/MY1, Active серијата ARXM-N9 / AZAS-MV1/MY1

  • Достапни капацитети: 6.8 KW, 9.5 KW

  • Стилски преден панел лесно се вклопува во секој ентериер

  • Лесна инсталација  и за постечки обекти и за нови градби

  • Распредлба на воздухот, нагоре, надолу, благодарение на 5 различни агли, кои можат да се програмираат преку  далечински управувач

  • Разладно средство – еколошки фреон: R32

 

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.