https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FBA-A9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FBA-A9

 • Сокриена плафонска/таванска единица,  која може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата: RZAG-A / NV1 / NY1,  Alpha серијата RZAG-MV1/MY1, Advance серијата RZASG-MV1/MY1, Active серијата ARXM71N9 / AZAS-MV1/MY1 и со сплит - RXM-N9
 • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW, 5.7 KW, 5.7 KW, 6.8KW, 9.5KW, 12,1 KW, 13,4 KW

 • Ниско ниво на звук при работа до 25 dBA

 • Среден надворешен статички притисок до 150Pa,  го олеснува користењето флексибилни канали со различна должина

 • Дискретна сокриена во плафонот – видливи се само решетките да дување, отсис и потис на воздух

 • Можноста за промена на ESP преку жичен далечински управувач, дозволува оптимизација на волуменот на воздухот

 • Опционално – внес на свеж воздух

 • Стандардна вградена пумпа за дренажа од 625 mm ја зголемува флексибилноста и брзина на инсталација

 • Новата - RZAG-A, мини Sky Air серија, вклучува и техничко ладење

 • Мулти-зонскиот кит овозможува индивидуална контрола на секоја внатрешна единица, односно со мулти Sky Air решение, може да сетираме различна темература во различни простории.

 • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

You may also be interested in these products

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.