https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FCAG-B

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FCAG-B

 • Daikin касетната единица врши распределба, широк проток на воздух од 360°C
 • FCAG-B  - касетна внатрешна единица, која може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата RZAG-A,  Alpha серијата RZAG-MV1/MY1 / NV1 / NY1,  Advance серијата RZASG-MV1/MY1, Active серијата ARXM-N9 / AZAS-MV1/MY1 и како сплит со RXM-N9
 • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW; 5.7 KW; 6.8 KW; 9.5 KW; 12.1 KW; 13.4 KW
 • Комбинацијата со Sky Air алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси
 • Можноста за автоматско чистење на филтрите обезбедува поголема ефикасност, удобност и пониски трошоци за одржување
 • Достапни се два филтри: стандарден филтер и finer mesh филтер ( за објекти склони на прашина, како на пример молови за облека, библиотеки, продавница за книги и сл.)
 • Потребно е малку време за одржување на филтерот, прашината може лесно да ја отстраните со правосмукалка без да ја отворате единицата
 • Две опционални интелигентни сензори кои ја ја подобруваат енергетската ефикасност и удобност
 • Декоративни панели: дизајнерски, стандардни, панели за автоматско чистење, сите достапни во бела (RAL9010) и црна (RAL9005) боја
 • Нови поголеми перки кои ја подобруваат рамномерната распределба на воздухот
 • Опционално – внес на свеж воздух
 • Стандардната пумпа за дренажа од 675mm ја зголемува флексибилноста и брзината на инсталација
 • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.