https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FDA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FDA-A

 • Сокриена плафонска/таванска единица, која може да се комбинира со надворешните единици RZAG-NV1/NY1, RZAG-MV1/MY1, RZASG-MV1/MY1
 • Достапни капацитети: 12,1 KW

  FDA-A, Сокриена таванска- плафонска единица со висок ESP – статички притисок до 200Pa

  Можноста за промена на ESP преку жичен далечински управувач

  Дискретно сокриена во ѕидот, видливи се само решетките за отсис и потис на воздух

  Стандардна вградена пумпа за дренажа од 625 mm ја зголемува флексибилноста и брзина на инсталација

  Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.