https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FDXM-F9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FDXM-F9

  • FDXM-F9 - Сокриена плафонска/таванска единица,  со висина од само 200mm, која може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата: RZAG-A и со сплит - RXM-N9
  • Достапни капацитети : 2.5 KW, 3.5 KW, 5.0 KW, 6.0 KW

  • Филтер со автоматско чистење обезбедува поголема ефикасност, удобност и пониски трошоци за одржување

  • Кутијата за прашина може лесно да се исчисти со правосмукалка, нема повеќе валкани плафони

  • Подобрен квалитет на воздухот во затворен простор

  • Комбинацијата со Sky Air  алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси

  • Невидлива единица –видливи се само решетките за отсис и потис на воздух

  • Може лесно да се монтира во плафонска празнина од 240mm

  • Мулти-зонскиот кит овозможува индивидуална контрола на секоја внатрешна единица, односно со мулти Sky Air решение, може да сетираме различна темература во различни простории.

  • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

Слични продукти

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.