https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FFA-A9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FFA-A9

 • FFA-A9 - целосно рамна касетна единица, која може да се комбинира со надворешните единици од Sky Air мини Alpha серијата RZAG-A, и со сплит - модел RXM-N9

 • Достапни капацитети: 2.5 KW, 3.4 KW, 5.00 KW, 5.7KW, 6.0 KW

 • Уникатен дизајн на пазарот, се интегрира целосно рамно во плафонот, оставајќи само 8mm

 • Најтивка единица (25dBA)

 • Далечински управувач за корисниците, достапен на неколку јазици, овозможува лесно поставување на опции за сензори, и контрола на индивидуалната положба на перките

 • Декоративен панел достапен во две бои: бела и сребрено бела

 • Опционално сензор за присуство -  кој овозможува кога нема лице присутно во просторијата, може да ја прилагоди температурата или да ја исклучи единицата, за заштеда на енергијата

 • Опционално сензор за под – кој овозможува да се детектира температурната разлика и повторно го насочува протокот на воздух за да се обезбеди рамномерно дистрибуција на температура

 • Индивидуална контрола на перките, една или повеќе преку жичен далечински управувач (BRC1E/BRC1H)

 • Опционално внес на свеж воздух

 • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.