https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FHA-A9

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FHA-A9

  • FHA-A(9)- плафонска единица, може да се комбинира со надворешните единици од мини Alpha серијата RZAG-A, и Alpha серијата RZAG-NV1 / NY1 / RZAG-MV1/MY1, Advance серијата RZASG-MV1/MY1, и како сплит со RXM-N9
  • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW, 5.7 KW, 6.0 KW, 6.8KW, 9.5KW, 12.1 KW, 13.4KW

  • Примена за широки простории, без имитација на плафон и објекти кои немаат простор долу на под

  • Комбинацијата со Sky Air  алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси 

  • Идеална примена во широки простории,комфорен проток на воздух, coanda ефект од 100°. Дури и простории со висина од 3.8m можат да се загреваат или ладат, без загуба на капацитетот

  • Лесно може да се монтира во агли или тесни места, бидејки е доволно само 30mm страничен простор

  • Дотапни 5 различни брзини на проток на воздух (вентилатор) за максимална удобност

  • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.