https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FNA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FNA-A

  • FNA-A9, дизајнирана да биде сокриена во ѕидовите, може да се комбинира со надворешните единици од мини Sky Air Alpha серијата RZAG-A, и сплит RXM-N9

  • Достапни капацитети: 2.5 KW, 3,5 KW, 5,0 KW, 6.0 KW

  • Идеална за инсталација во канцеларии, хотели и станбени апликации

  • Дискретна единица, видливи се решеките за потис и отсис на воздух

  • Малата висина од 620mm, овозможува единицата да се вклопи совршено под прозор

  • Потребен е многу мал простор за инсталација, бидејќи длабочината на единицата е 200mm

  • Висок ESP, кој овозможува флексибилна инсталација

  • Разладно средство – фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.