https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FUA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FUA-A

  • FUA-A – плафонска единица со 4- насочен проток на воздух, може да се комбинира со надворешните единици од Alpha серијата RZAG-NV1 / NY1 / RZAG-MV1/MY1,  Advance серијата RZASG-MV1/MY1

  • Достапни капацитети: 6.8KW, 9.5KW, 12.1 KW

  • Примена за високи простории, кои се без имитација на плафон и објекти кои немаат простор за монтирање долу на под

  • Комбинацијата со Sky Air  алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси

  • Дури и простории со висина од 3.5m можат да се загреваат или ладат, без загуба на капацитетот

  • Стилско модерно куќиште , бела боја (RAL9010) и сива боја (RAL7011)

  • 5 различни агли, прилагодување на протокот на воздух помеѓу 0 и 60 ° можe да бидe програмиранo преку далечинскиот управувач

  • Стандардна  пумпа за дренажа од 500 mm ја зголемува флексибилноста и брзина на инсталација

  • Разладно средство – еколошки фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.