https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FVA-A

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION FVA-A

  • FVA-A – стоечка подна единица, може да се комбинира со надворешните единици од Alpha серијата RZAG-NV1 / NY1 / RZAG-MV1/MY1,  Advance серијата RZASG-MV1/MY1

  • Достапни капацитети: 6.8 KW; 9.5 KW; 12.1 KW, 13.4 KW

  • Комбинацијата со Sky Air  алфа серијата обезбедува најдобра енергетска класа и перформанси

  • Разладно средство – еколошки фреон: R32

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.