https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION PERFERA FTXM-R

DAIKIN SKY AIR BLUEVOLUTION PERFERA FTXM-R

 • FTXM-R – PERFERA серија, Sky Air високоѕидна единица, може да се комбинира со надворешните единици од мини Alpha серијата RZAG-А

 • Достапни капацитети: 3.5 KW, 5.0 KW, 6.0 KW

 • Атрактивен дизајн, со спој на совршен квалитет на воздухот

 • Енергетска ефикасност и за греење и за ладење до А+++

 • Многу тивок звук, дури и ќе заборавите дека е вклучена

 • Чист воздух, благодарение на Daikin Flash Streamer технологијата

 • Сензор за детекција на движење во две области. Доколку се забележи движење на лице, протокот на воздух се насочува на друга страна за да не дува директно во лицето кое е во просторијата

 • 3D проток на воздух, кој комбинира проток на топол или ладен воздух хоризонтално или вертикално, за рамномерна распределба низ цела просторија

  Разладно средство – еколошки фреон: R32

   

   

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.