https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ PERFERA FTXM-M (R32)

DAIKIN СПЛИТ PERFERA FTXM-M (R32)

 • Посвеж, почист воздух благодарение на технологијата Flash Streamer на Daikin: можете да дишите длабоко без грижа за нечист воздух
 • Енергетска класа (ладење/греење): A+++; A++ / A+++; A++; A+; A
 • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 4,2KW, 5KW; 6KW, 7KW
 • Фреон: R32 еколошки фреон
 • Мултизонско интелигентно око
 • Економичен режим
 • Режим на удобност
 • 3-D проток на воздух
 • Моќен режим на работа
 • Беззвучна работа на внатрешната единица
 • Беззвучна работа на надворешната единица
 • Тајмер: неделен тајмер
 • Тајмер: 24-часовен тајмер
 • Можност за wifi контролер
 • Филтер за воздух
 • Може да се користи за мулти-модел апликација

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin inverter klimatizer serija Perfera

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.