https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ SENSIRA FTXC-A

DAIKIN СПЛИТ SENSIRA FTXC-A

  • Инвертер клима уред, високоѕидна единица
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  • Достапни капацитети: 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW
  • Фреон: R32 еколошки фреон, BLUEVOLUTION
  • Тајмер: 24-часовен тајмер
  • Многу тивко работење до: 21 dbA

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.