https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ SENSIRA C FTXC-B (R32)

DAIKIN СПЛИТ SENSIRA C FTXC-B (R32)

  • Инвертер клима уред, високоѕидна единица
  • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
  • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW; 7KW
  • Фреон: R32 еколошки фреон, BLUEVOLUTION
  • Тајмер: 24-часовен тајмер
  • Онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет
  • 3 години гаранција

Погледнете целосна техничка спецификација  Даикин сплит клима уред Sensira

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.