https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ SENSIRA FTXF-A (R32)

DAIKIN СПЛИТ SENSIRA FTXF-A (R32)

 • Инвертер клима уред, високоѕидна единица
 • Енергетска класа (ладење/греење): A++/A+
 • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 5KW; 6KW; 7KW
 • Фреон: R32 еколошки фреон, BLUEVOLUTION
 • Економичен режим
 • Комфорт проток на воздух
 • Моќен режим на работа
 • Тајмер: 24-часовен тајмер
 • Беззвучна работа на внатрешната единица
 • Онлајн контролер (опционално)- управување на внатрешната единица преку мобилна аплиакција од било каде, преку локална мрежа или интернет
 • 3 години гаранција

Погледнете целосна техничка спецификација  Даикин сплит клима уред Sensira

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.