https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ STYLISH FTXA-AW (R32)

DAIKIN СПЛИТ STYLISH FTXA-AW (R32)

 • Инвертер клима уред, високоѕидна единица, боја: бела
 • Енергетска ефикасност (ладење/греење): A+++/A+++
 • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 4,2KW; 5KW
 • Фреон: R32 еколошки фреон
 • Интелигентен и ефикасен дизајн
 • Coanda ефект (го оптимизира протокот на воздух за подобра дистрибуција на температурата низ целата просторија, во зависност од тоа дали има потреба од греење или ладење. Кога е во режим на греење, клима уредот го насочува воздухот надолу, кога е во режим на ладење, клима уредот – го насочува протокот на воздух нагоре
 • Контрола на влажноста во просторијата – Stylish (стилска) клима уредот користи автоматско прилагодување на вентилаторот и компресорот за да создаде рамнотежа меѓу температурата и влажноста во просторијата
 • Мрежен сензор – за детекција на температурата по површината во просторијата и создавање на поудобна клима
 • Свеж, чист воздух – Stylish го обезбедува најдобриот квалитет на воздухот во внатрешноста со помош на Daikin Flash Streamer технологијата. Овој систем ги отстранува честичките, алергените и мирисите за да овозможи здрав воздух во внатрешноста
 • Тивко работење – Stylish користи ново дизајниран вентилатор за оптимизирање на протокот на воздух за поголема енергетска ефикасност при ниски нивоа на звук. Eдиницата работи така тивко, речиси ќе заборавите дека е таму
 • Online контролер (WiFi) – контрола на Stylish преку паметен телфон (достапна бесплатна апликација на Android, iPhone)

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin инвертер клима уред Stylish

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.