https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN VRV IV RXYQ-T

DAIKIN VRV IV RXYQ-T

  • Компактен и лесен дизајн со еден вентилатор, заштедува простор и лесен е за инсталирање 
  • Широк спектар на внатрешни единици: можност за комбинирање на VRV стилски внатрешни единици (Daikin Emura, Nexura, ...)
  • Ги покрива сите потреби за термална енергија  во даден објект преку: прецизна контрола на температура, вентилација, клима комори и воздушни завеси Biddle
  • Вклучува VRV IV стандарди и технологии: Променлива темература на разладно средство

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.