https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ PERFERA FVXM-A

DAIKIN СПЛИТ PERFERA FVXM-A

 • Сплит ситем - BLUEVOLUTION
 • Впечатлив современ дизајн
 • До A ++ при греење и A +++ при ладењe
 • 3 уникатни функции за греење: побрзо загревање (heat boost), затоплување на под (floor warming) и зголемување на топлината (heat plus)
 • Чист воздух во затворените простории благодарение на флеш стример технологија / титаниум апатит
 • Вграден WiFi контролер 
 • Достапни капацитети: 2.0 KW (само за мулти сплит); 2,5KW; 3,5KW; 5KW
 • НОВО! Внатрешната единица може да се контролира само со користење на вашиот глас преку Amazon Alexa или Google Assistant
 • Фреон: R-32 еколошки фреон
 • Економичен режим на работа
 • Моќен режим на работа
 • Тивко работење на внатрешната единица
 • Тивко работење на надворешната единица
 • 24-часовен тајмер
 • Неделен тајмер
 • Филтер за воздух
 • Можност за мулти-модел апликација

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin parapeten klima ured FVXM-F

You may also be interested in these products

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.