https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/

Добредојдовте!

Ние сме ПАКСОН,

DAIKIN HOME COMFORT EXPERT ПАРТНЕР ЗА МАКЕДОНИЈА.Инженеринг фирма специјализирана за проектирање и изведба на системи за греење, ладење и вентилација како и редовно одржување и сервисирање.

ПАКСОН е партнер за Македонија на водечкиот светски бренд - јапонскиот производител на HVAC опрема, ДАИКИН.

Image

Погледнете!

Целата наша понуда на производите од Даикин.

Паксон е партнер на Даикин во Македонија

DAIKIN

Cannot get Skopje location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

DAIKIN Altherma
Топлотна пумпа
Со употреба на 75% обновлива енергија, топлотните пумпи на Daikin значително ја зголемуваат заштедата на енергија и ја намалуваат емисијата на јаглеродни гасови.
Искористете ги разните извори на обновлива енергија за да го загреете вашиот простор: воздух, вода, земја, соларна енергија, хибрид. 
Дизајнирано специјално за климата што ја доживуваме во Европа, верувајте дека решението за греење на Daikin ќе работи и на температури до -25°C.
Заштедете повеќе од
0
на сметките за струја на
греење и ладење со
топлотните пумпи
ALTHERMA на DAIKIN

Од мали домови до големи канцелариски простории

Без разлика дали поседувате дом или продавница или сте управник на хотел, решенијата за греење и ладење на Daikin ќе ги задоволат вашите потреби. Изберете го типот на објект за да го започнете проектот со нас.

pakson-ovlasten-daikin-partner-vo-makedonija
HOME COMFORT EXPERT ПАРТНЕР на Даикин во Македонија

Решенија за сите потреби од климатизација

Во Daikin го нудиме најголемиот избор на решенија за греење и ладење што ја овозможуваат секоја атмосфера и ги задоволуваат сите потреби. Ќе дознаете повеќе за достапните опции со ако изберете апликација.

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.