https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHVH-D6V/D6VG

DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION EHVH-D6V/D6VG

  • Топлотната пумпа- внатрешна единица работи на принцип воздух-вода, се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  • Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  • Еколошки фреон R32
  • 65°C температура на излезна вода
  • Парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l
  • Мала зафатнина при инсталација од 0,37m2
  • Може да се избере вграден резервен грејач од 6 kW или 9 kW 
  • Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци  
  • Работи и на -25°C  

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.