https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN ВЕНТИЛАЦИЈА VAM-FA/FB

DAIKIN ВЕНТИЛАЦИЈА VAM-FA/FB

  • Идеално решение за продавници, ресторани или канцеларии 
  • Намалена потрошувачка на енергија благодарение на специјално развиениот мотор на вентилаторот за еднонасочна струја
  • Слободно ладење е возможно кога надворешната темература е пониска од внатрешната (пр. Во текот на ноќта)
  • Спречете енергетски загуби од прекумерна вентилација, истовремено подобрување на квалитетот на воздухот во затворен простор со дополнителен СО2 сензор
  • Може да се користи како самостојна или интегрирана со Sky Air или VRV систем
  • Широк спектар на единици: проток на воздух од 150 до 2000 m³ / h
  • Нема потреба од цевки за одвод
  • Специјално развиен елемент за размена на топлина

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.