https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN VRV IV RXYQ-T

DAIKIN VRV IV RXYQ-T

  • Компактен и лесен дизајн со еден вентилатор, заштедува простор и лесен е за инсталирање 
  • Широк спектар на внатрешни единици: можност за комбинирање на VRV стилски внатрешни единици (Daikin Emura, Nexura, ...)
  • Ги покрива сите потреби за термална енергија  во даден објект преку: прецизна контрола на температура, вентилација, клима комори и воздушни завеси Biddle
  • Вклучува VRV IV стандарди и технологии: Променлива темература на разладно средство

Погледнете целосна техничка спецификација 

PAKSON © 2024. All Rights Reserved.
We use cookies
Нашиот веб сајт со цел да ви овозможи подобро корисничко искуство користи колачиња (cookies) со запомнување на вашите преференции и повторни посети. Со кликање на копчето 'Прифати', вие овозможувате користење на сите колачиња. Колачињата кои ги користи ПАКСОН не зачувуваат информации (лични податоци) кои овозможуваат идентификација на корисникот како физичко лице. Нивната намена е исклучиво да се идентификува користеното од страна на прелистувачот и/или терминалниот уред на Корисникот. Доколку го одбиете користењето на колачиња, ќе продолжите да го користите сајтот со минимално потребните колачиња за непречено и нормално функционирање на веб сајтот.