https://antibiotiqueaugmentin.com/diarrhee-augmentin-bebe/
DAIKIN СПЛИТ STYLISH FTXA-AS (R32)

DAIKIN СПЛИТ STYLISH FTXA-AS (R32)

 • Инвертер клима уред, високоѕидна единица, боја: сребрена
 • Енергетска ефикасност (ладење/греење): A+++/A+++
 • Достапни капацитети: 2KW; 2,5KW; 3,5KW; 4,2KW; 5KW
 • Фреон: R32 еколошки фреон
 • Интелигентен и ефикасен дизајн
 • Coanda ефект (го оптимизира протокот на воздух за подобра дистрибуција на температурата низ целата просторија, во зависност од тоа дали има потреба од греење или ладење. Кога е во режим на греење, клима уредот го насочува воздухот надолу, кога е во режим на ладење, клима уредот – го насочува протокот на воздух нагоре
 • Контрола на влажноста во просторијата – Stylish (стилска) клима уредот користи автоматско прилагодување на вентилаторот и компресорот за да создаде рамнотежа меѓу температурата и влажноста во просторијата
 • Мрежен сензор – за детекција на температурата по површината во просторијата и создавање на поудобна клима
 • Свеж, чист воздух – Stylish го обезбедува најдобриот квалитет на воздухот во внатрешноста со помош на Daikin Flash Streamer технологијата. Овој систем ги отстранува честичките, алергените и мирисите за да овозможи здрав воздух во внатрешноста
 • Тивко работење – Stylish користи ново дизајниран вентилатор за оптимизирање на протокот на воздух за поголема енергетска ефикасност при ниски нивоа на звук. Eдиницата работи така тивко, речиси ќе заборавите дека е таму
 • Online контролер (WiFi) – контрола на Stylish преку паметен телфон (достапна бесплатна апликација на Android, iPhone)

Погледнете целосна техничка спецификација Daikin klima ured Stylish siva boja FTXA-AS

Слични продукти

PAKSON © 2021. All Rights Reserved.