Новости & Информации

Дознајте повеќе за нашите нови Даикин понуди

Паксон оваа година избран за најдобар и најлојален партнер на Daikin за Македонија!

На 26.04.2018 година се одржа Daikin International Partner Conference 2018.
Горди сме да Ви го презентираме нашето успешно работење - наградата Daikin Kings (Highest Turnover 2017) е уште една афирмација за нашето професионално залагање и посветеност.

За Даикин кралевите (Daikin Kings)

Daikin Централна Европа има долга традиција на градење на релациите со своите најдобри и најлојални партнери. За таа цел со години наназад ја организира т.н средба  “Highest Turnover Award Trip”. За време на ова патување Daikin им се заблагодарува на најголемите партнери во регионот на Централна Европа за нивната лојалност,  развивање и градење на брендот Даикин.

Нашата компанија Паксон оваа година беше избрана за најдобар и најлојален партнер на Daikin за Македонија!

Со оваа награда им се заблагодаруваме на нашите клиенти за укажаната доверба, на нашите соработници и партнери за успешната соработка, на вработените за исклучителната посветеност во исполнувањето на мисијата и визијата.

 

 

 
PAKSON © 2019. All Rights Reserved.